GALLERIET - presentasjon av medlemmenes kjøretøyer, turer og aktiviteter m.m.

Her finner du billedserier om medlemmene sine kjøretøyer, våre turer i inn- og utland samt andre treff og aktiviteter som vi har foreviget.

For medlemmer som ønsker å legge inn informasjon om sine biler: Send enten en e-mail til web ansvarlig Lars Olav Lofthus med tekst og digitale bilder, eller send tekst og CD-rom eller diskett pr. post. Adressen og e-mail står under "Kontakt oss". Du kan også sende vanlige foto pr. post som vi da vil skanne inn. Hvis bildene er bra i utgangspunktet så vil resultatet bli ganske OK. Send også gjerne bilder fra restaurerings prosesser, artige saker osv. Ser gjerne også at dere skriver noen ord om bilen, objektet eller hva det nå er. Da det er få som for tiden sender inn bilder, så lager vi nå en praksis at de som har bilder her og sender inn f.eks. ett nytt, vil rykke øverst i listen her!

På de sidene som har en såkalt flash presentasjon med bla funksjon, kan du også klikke på det første bildet og så få opp en fullformat presentasjon som går automatisk. Den kan også kjøres manuelt med funksjonsknapper.
OBS! Fullformat presentasjonen virker ikke på Internet Explorer versjon 6 og eldre.

Åge Eikeland sin Volvo 244 Jubileum 1977

Åge Eikeland sin Volvo 244 Jubileum 1977

Åge Eikeland sin Volvo 244 Jubileum, 1977, B21 100 hk med automatgir.

Plysj-interiøret er vel så '70-talls som det kan få blitt, og farge/stripe er unik for denne jubileumsmodellen. Bilen har en plakett på dashbordet, med Per Gyllenhammers signatur. Han var direktør for Volvo, i den tiden som vel blir husket for at de takket nei til andel i Nordsjøoljen, i bytte for Volvo aksjer.  Oljevirksomheten var for risikabel mente svenskene.
 
Den ble laget i 500 eks.  til volvo sitt 50 års jubileum, fordelt på 10 land.  Det er neppe mange gjenlevende av disse, dette var årene da Volvo rustet som verst. 
 
Har stått i mange år i en svensk bilsamling, men før dette rakk den å kjøre nesten 300.000 km, så det er ikke en utstillingsbil.  Importert av en Volvo samler på Østlandet, som skiftet "alt"  under bilen, men den ble videresolgt til fordel for annen sjelden Volvo.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x