GALLERIET - presentasjon av medlemmenes kjøretøyer, turer og aktiviteter m.m.

Her finner du billedserier om medlemmene sine kjøretøyer, våre turer i inn- og utland samt andre treff og aktiviteter som vi har foreviget.

For medlemmer som ønsker å legge inn informasjon om sine biler: Send enten en e-mail til web ansvarlig Lars Olav Lofthus med tekst og digitale bilder, eller send tekst og CD-rom eller diskett pr. post. Adressen og e-mail står under "Kontakt oss". Du kan også sende vanlige foto pr. post som vi da vil skanne inn. Hvis bildene er bra i utgangspunktet så vil resultatet bli ganske OK. Send også gjerne bilder fra restaurerings prosesser, artige saker osv. Ser gjerne også at dere skriver noen ord om bilen, objektet eller hva det nå er. Da det er få som for tiden sender inn bilder, så lager vi nå en praksis at de som har bilder her og sender inn f.eks. ett nytt, vil rykke øverst i listen her!

På de sidene som har en såkalt flash presentasjon med bla funksjon, kan du også klikke på det første bildet og så få opp en fullformat presentasjon som går automatisk. Den kan også kjøres manuelt med funksjonsknapper.
OBS! Fullformat presentasjonen virker ikke på Internet Explorer versjon 6 og eldre.

BVK tur med Barneklinikken 2014

BVK tur med Barneklinikken 2014

TUR MED BARNEKLINIKKEN 11 MAI 2014

Tekst Per Fiksdal. Foto 1-16: Per Fiksdal og foto: 17-25: Lars Olav Lofthus.

Søndag 11. mai var vi i BVK igjen på VilVite med barn, foreldre og søsken fra Barneklinikken.

De var veldig glade for at vi kjørte til VilVite og de likte seg veldig godt i de ca to timene de var der.

Da jeg ringte til direktør Svein Anders Dahl og spurte om vi i BVK kunne komme til VilVite med barn fra Barneklinikken i mai så fikk jeg et stort «JA» med det samme. Han husket også godt at vi var der også i mai i 2010.

Ledelsen i Barneklinikken er veldig begeistret over at vi i BVK har årlige turer med barna, og både foreldre og barn er veldig glad i å få kjøre med veteranbilene.

BVK takker Direktør Svein Anders Dahl for at vi fikk komme og vi takker alle sjåførene fra BVK som stilte opp på dette positive arrangementet denne dagen.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x