GALLERIET - presentasjon av medlemmenes kjøretøyer, turer og aktiviteter m.m.

Her finner du billedserier om medlemmene sine kjøretøyer, våre turer i inn- og utland samt andre treff og aktiviteter som vi har foreviget.

For medlemmer som ønsker å legge inn informasjon om sine biler: Send enten en e-mail til web ansvarlig Lars Olav Lofthus med tekst og digitale bilder, eller send tekst og CD-rom eller diskett pr. post. Adressen og e-mail står under "Kontakt oss". Du kan også sende vanlige foto pr. post som vi da vil skanne inn. Hvis bildene er bra i utgangspunktet så vil resultatet bli ganske OK. Send også gjerne bilder fra restaurerings prosesser, artige saker osv. Ser gjerne også at dere skriver noen ord om bilen, objektet eller hva det nå er. Da det er få som for tiden sender inn bilder, så lager vi nå en praksis at de som har bilder her og sender inn f.eks. ett nytt, vil rykke øverst i listen her!

På de sidene som har en såkalt flash presentasjon med bla funksjon, kan du også klikke på det første bildet og så få opp en fullformat presentasjon som går automatisk. Den kan også kjøres manuelt med funksjonsknapper.
OBS! Fullformat presentasjonen virker ikke på Internet Explorer versjon 6 og eldre.

BVK tur med Barneklinikken 2015

BVK tur med Barneklinikken 2015

Tur med Barneklinikken søndag 10. mai

Tips: Klikk på bildet så starter det en fremviser. Da får du se bildene i større og riktig format.

Foto: Per Fiksdal og Lars Olav Lofthus

Søndag 10. mai stilte BVK opp for 10’ende gang for å kjøre barn og foreldre til et sted der de kan bli underholdt litt. En del av underholdningen er selvsagt også kjøreturen. Dagen startet litt uventet med regn, det var meldt fint vær, men mens vi ventet på barna og deres foreldre så sluttet regnet og det skinte opp. Så da kunne de som stilte med kabrioleter ta ned takene og gi en enda større opplevelse. Per Fiksdal var som vanlig primus motor for BVK og han hadde ordnet med gratis inngang for alle på Akvariet. Han hadde også ordnet parkering hos Havforskningsinstituttet ved direktør TORE NEPSTAD. Han er å se på bilde nr 2.

Våre gode hjelpere på Akvariet var fra venstre: Elise Johannessen og Jamaica Haugen.

De kan ses på bilde nr 3.

Det ble en meget vellykket dag der både barn, foreldre og sjåfører koste seg.

Per Fiksdal hadde også klart å få NRK til å komme, så vi ble presentert på Vestlandsrevyen neste dag.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x