GALLERIET - presentasjon av medlemmenes kjøretøyer, turer og aktiviteter m.m.

Her finner du billedserier om medlemmene sine kjøretøyer, våre turer i inn- og utland samt andre treff og aktiviteter som vi har foreviget.

For medlemmer som ønsker å legge inn informasjon om sine biler: Send enten en e-mail til web ansvarlig Lars Olav Lofthus med tekst og digitale bilder, eller send tekst og CD-rom eller diskett pr. post. Adressen og e-mail står under "Kontakt oss". Du kan også sende vanlige foto pr. post som vi da vil skanne inn. Hvis bildene er bra i utgangspunktet så vil resultatet bli ganske OK. Send også gjerne bilder fra restaurerings prosesser, artige saker osv. Ser gjerne også at dere skriver noen ord om bilen, objektet eller hva det nå er. Da det er få som for tiden sender inn bilder, så lager vi nå en praksis at de som har bilder her og sender inn f.eks. ett nytt, vil rykke øverst i listen her!

På de sidene som har en såkalt flash presentasjon med bla funksjon, kan du også klikke på det første bildet og så få opp en fullformat presentasjon som går automatisk. Den kan også kjøres manuelt med funksjonsknapper.
OBS! Fullformat presentasjonen virker ikke på Internet Explorer versjon 6 og eldre.

Sissel M. Romslo sin Volvo Amazon

Sissel M. Romslo sin Volvo Amazon

Sissel sier om bilen:

"I juni 2017 fant jeg en annonse på Finn om en flott Volvo Amazon 1963 mod til salgs. Vi tok turen over fjellet til Vennesla ved Kristiansand.Bilen ble vurdert og prøvekjørt og handelen ble avgjort.Dette er en 2 eiers bil som er lite kjørt og den er en fryd å kjøre. Amazonen vil bli brukt når været ikke tillater cabriolet her vest".

 

Vi gratulerer med en flott bil.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x