GALLERIET - presentasjon av medlemmenes kjøretøyer, turer og aktiviteter m.m.

Her finner du billedserier om medlemmene sine kjøretøyer, våre turer i inn- og utland samt andre treff og aktiviteter som vi har foreviget.

For medlemmer som ønsker å legge inn informasjon om sine biler: Send enten en e-mail til web ansvarlig Lars Olav Lofthus med tekst og digitale bilder, eller send tekst og CD-rom eller diskett pr. post. Adressen og e-mail står under "Kontakt oss". Du kan også sende vanlige foto pr. post som vi da vil skanne inn. Hvis bildene er bra i utgangspunktet så vil resultatet bli ganske OK. Send også gjerne bilder fra restaurerings prosesser, artige saker osv. Ser gjerne også at dere skriver noen ord om bilen, objektet eller hva det nå er. Da det er få som for tiden sender inn bilder, så lager vi nå en praksis at de som har bilder her og sender inn f.eks. ett nytt, vil rykke øverst i listen her!

På de sidene som har en såkalt flash presentasjon med bla funksjon, kan du også klikke på det første bildet og så få opp en fullformat presentasjon som går automatisk. Den kan også kjøres manuelt med funksjonsknapper.
OBS! Fullformat presentasjonen virker ikke på Internet Explorer versjon 6 og eldre.

Nasjonal Motordag 6. juni 2015

Nasjonal Motordag 6. juni 2015

Nasjonal Motordag lørdag 6. juni.

Foto:

Bilde 1 - 3: Per Fiksdal
Bilde 4 - 14: Lars Olav Lofthus
Bilde 15 - 27: Per Hesjedal

Lørdag 6. juni kl 12 møtte vi opp på Bontelabo der varamedlem Thor Stigen hadde laget et opplegg for dagen. Omtrent som ved årets vårmønstring, så fikk vi et «guddommelig» opphold i drittværet og solen skinte over Bergen by og våre fremmøtte deltakere. Vi talte vel ca 18 biler til slutt og disse ble parkert langs «Schengen-gjerdet» til stor forlystelse for turister og en del mannskap på båtene.

Etter litt prat folk i mellom kalte Thor på sjåførene og informerte om dagens opplegg. Vi skulle cruise i byn, tre og tre biler sammen i to forskjellige ruter. Rute 1 gikk innover Bryggen, over Torget, ut Strandkaien, under Smørsbroen, ned Håkonsgaten/Nygårdsgaten, rundt ved Grieghallen, inn i Lars Hilles gate, forbi festplassen og ut igjen til Bontelabo over Torget og Bryggen.
Rute 2 gikk opp i Øvregaten, ned Vetrlidsalmenning, inn i Kong Oscars gate, forbi Jernbanestasjonen, inn i Lars Hilles gate og så til Bontelabo samme vei som rute 1.

Vi ble fordelt slik at det ble kjørt biler i begge rutene på samme tid. For undertegnede ble det en artig gruppe der jeg stilte med min Ford Thunderbird Convertible 1966 og for første gang med helt nyrestaurert og nyregistrert bil: Gunnar Fiksdal med sin Ford Thunderbird Convertible 1965, og Per Hesjedal med sin Ford Mustang HT 1965. Det ble en fin kortesje innover Bryggen i vår første runde. Vi fikk i alle fall mye oppmerksomhet og Thor Hadde laget en lagg som vi hadde på vinduet det det stod «Nasjonal Motordag». Dett klarte tydeligvis folk å lese for det kunne vi høre at folk sa da vi passerte. Mange hadde også norske flagg på bilene.

Etter at runde to var gjennomført skulle vi møtes ved taxiholdeplassen ved Jernbanestasjonen, for så å kjøre til Natland, Birkelundsbakken, Paradis, Storetveit, Inndalsveien, Danmarksplass, Gamle Nygårdsbro og inn til Bergen Tekniske Museum hvos vi samlet oss i kafeen.

Her hadde Britt Nilssen stelt i stand deilige vårruller og vafler samt kaffe og brus.

Etter en liten spisestund, så kjørte Thor en uhøytidlig quiz for oss, der vi bare svarte etter som vi kom på svarene. Artig!

Ved 16 tiden var vel de fleste reist hjem og vi må takke Thor Stigen for et flott opplegg og selvfølgelig Britt Nilssen, med sin hjelpesdame og vi vet at også Arild var involvert litt. Vi vil også takke de som stilte opp og gjorde dette til en fin markering.

Lars Olav Lofthus

Name:
Email:
Subject:
Message:
x