GALLERIET - presentasjon av medlemmenes kjøretøyer, turer og aktiviteter m.m.

Her finner du billedserier om medlemmene sine kjøretøyer, våre turer i inn- og utland samt andre treff og aktiviteter som vi har foreviget.

For medlemmer som ønsker å legge inn informasjon om sine biler: Send enten en e-mail til web ansvarlig Lars Olav Lofthus med tekst og digitale bilder, eller send tekst og CD-rom eller diskett pr. post. Adressen og e-mail står under "Kontakt oss". Du kan også sende vanlige foto pr. post som vi da vil skanne inn. Hvis bildene er bra i utgangspunktet så vil resultatet bli ganske OK. Send også gjerne bilder fra restaurerings prosesser, artige saker osv. Ser gjerne også at dere skriver noen ord om bilen, objektet eller hva det nå er. Da det er få som for tiden sender inn bilder, så lager vi nå en praksis at de som har bilder her og sender inn f.eks. ett nytt, vil rykke øverst i listen her!

På de sidene som har en såkalt flash presentasjon med bla funksjon, kan du også klikke på det første bildet og så få opp en fullformat presentasjon som går automatisk. Den kan også kjøres manuelt med funksjonsknapper.
OBS! Fullformat presentasjonen virker ikke på Internet Explorer versjon 6 og eldre.

Startende FIVA klasse C

Bilder fra starten av Norgesløpet 2014.

FIVA klasse C: VINTAGE: Kjøretøy bygget mellom 1. januar 1919 og 31. desember 1930

Start nr 1: Ford model A Phaeton 1928. Geir Mehl. Isdalstø. BVK

Start nr 2: Chrysler series 65 roadster 1929. Narve Nordanger. Skien. GVK og BVK

Start nr 3: Chevrolet Touring 1928. Jofred Solberg Handeland. Sauda. HVK

Start nr 4: Ford T Touring 1927. Tor Steinar Raugstad. Sandnes. GBV

Vinner av klasse C.

Start nr 5: Opel Rekord P2 1962. Tor Inge Fjermestad. Opprinnelig påmeldt med Chevrolet brannbil. Eneste bil i klasse H: Nyttekjøretøy. Klasse H ble derfor slått sammen med klasse C. Men på løpsdagen kom Fjermestad med Opel i stedenfor og startet derfor i "feil" klasse.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x