GALLERIET - presentasjon av medlemmenes kjøretøyer, turer og aktiviteter m.m.

Her finner du billedserier om medlemmene sine kjøretøyer, våre turer i inn- og utland samt andre treff og aktiviteter som vi har foreviget.

For medlemmer som ønsker å legge inn informasjon om sine biler: Send enten en e-mail til web ansvarlig Lars Olav Lofthus med tekst og digitale bilder, eller send tekst og CD-rom eller diskett pr. post. Adressen og e-mail står under "Kontakt oss". Du kan også sende vanlige foto pr. post som vi da vil skanne inn. Hvis bildene er bra i utgangspunktet så vil resultatet bli ganske OK. Send også gjerne bilder fra restaurerings prosesser, artige saker osv. Ser gjerne også at dere skriver noen ord om bilen, objektet eller hva det nå er. Da det er få som for tiden sender inn bilder, så lager vi nå en praksis at de som har bilder her og sender inn f.eks. ett nytt, vil rykke øverst i listen her!

På de sidene som har en såkalt flash presentasjon med bla funksjon, kan du også klikke på det første bildet og så få opp en fullformat presentasjon som går automatisk. Den kan også kjøres manuelt med funksjonsknapper.
OBS! Fullformat presentasjonen virker ikke på Internet Explorer versjon 6 og eldre.

Richard Riim sin Buick Convertible 1937

Richard Riim sin Buick Convertible 1937

1937 mod Buick Special 5-seters Convertible phaeton, serie 40-c. Produsert i alt 1945 stk. Denne bilen er en av 245 som var laget for eksport og ble levert til sin første eier med adresse Drammensveien 20, derav kjennemerke med bokstaven A.

Buick presenterte dette året et helt nytt og strømlinjeformet karosseri. Motoren er en åttesylindret rekkemotor med toppventiler. Reservehjul i begge forskjermene var ett av flere tilleggsutstyr som kunne leveres dette året.

Richard Riim som eier bilen i dag hadde tidligere en lukket bil av samme type. Som ett av klubbens mange aktive medlemmer er Richard og Buicken ofte på tur i sommerhalvåret. En biltur med vind i håret er alltid en spesiell opplevelse.

En front som denne bilen har, er nærmest en aerodynamisk skulptur og eieren lar sjelden en festlig anledning til bilkjøring gå fra seg.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x