GALLERIET - presentasjon av medlemmenes kjøretøyer, turer og aktiviteter m.m.

Her finner du billedserier om medlemmene sine kjøretøyer, våre turer i inn- og utland samt andre treff og aktiviteter som vi har foreviget.

For medlemmer som ønsker å legge inn informasjon om sine biler: Send enten en e-mail til web ansvarlig Lars Olav Lofthus med tekst og digitale bilder, eller send tekst og CD-rom eller diskett pr. post. Adressen og e-mail står under "Kontakt oss". Du kan også sende vanlige foto pr. post som vi da vil skanne inn. Hvis bildene er bra i utgangspunktet så vil resultatet bli ganske OK. Send også gjerne bilder fra restaurerings prosesser, artige saker osv. Ser gjerne også at dere skriver noen ord om bilen, objektet eller hva det nå er. Da det er få som for tiden sender inn bilder, så lager vi nå en praksis at de som har bilder her og sender inn f.eks. ett nytt, vil rykke øverst i listen her!

På de sidene som har en såkalt flash presentasjon med bla funksjon, kan du også klikke på det første bildet og så få opp en fullformat presentasjon som går automatisk. Den kan også kjøres manuelt med funksjonsknapper.
OBS! Fullformat presentasjonen virker ikke på Internet Explorer versjon 6 og eldre.

Geir Inge Veland sin Buick

Geir Inge Veland sin Buick

Buick 1937

Geir Inge Veland

 

Geir Inge skriver:

Sender et bilde fra 12. august i fjor da vi var med på Tronåsenløpet som går hvert 5. år. Vi fikk stopp i nest siste sving. Trodde først at det var koking som gjorde at den ikke drog lenger. Men det viste seg at et stag fra gasspedalen hadde hoppet av. En av passasjerene vi hadde med hadde lange øredobber på seg som ble brukt til å lage ny splint til gassen. Så var det bare å starte opp og kjøre videre. Det var 240 biler med i løpet og mange måtte bli slept opp de bratte bakkene i Tronåsen som har en av Norges bratteste stigninger, 1:3. Hjemturen neste dag kjørte vi den gamle veien fra Flekkefjord langs kysten til Stavanger. Kjempefin tur.

Ser nå frem til nye turer i sommer.

Hilsen Geir Inge Veland

Name:
Email:
Subject:
Message:
x