GALLERIET - presentasjon av medlemmenes kjøretøyer, turer og aktiviteter m.m.

Her finner du billedserier om medlemmene sine kjøretøyer, våre turer i inn- og utland samt andre treff og aktiviteter som vi har foreviget.

For medlemmer som ønsker å legge inn informasjon om sine biler: Send enten en e-mail til web ansvarlig Lars Olav Lofthus med tekst og digitale bilder, eller send tekst og CD-rom eller diskett pr. post. Adressen og e-mail står under "Kontakt oss". Du kan også sende vanlige foto pr. post som vi da vil skanne inn. Hvis bildene er bra i utgangspunktet så vil resultatet bli ganske OK. Send også gjerne bilder fra restaurerings prosesser, artige saker osv. Ser gjerne også at dere skriver noen ord om bilen, objektet eller hva det nå er. Da det er få som for tiden sender inn bilder, så lager vi nå en praksis at de som har bilder her og sender inn f.eks. ett nytt, vil rykke øverst i listen her!

På de sidene som har en såkalt flash presentasjon med bla funksjon, kan du også klikke på det første bildet og så få opp en fullformat presentasjon som går automatisk. Den kan også kjøres manuelt med funksjonsknapper.
OBS! Fullformat presentasjonen virker ikke på Internet Explorer versjon 6 og eldre.

Svein W. Farsund sine biler

Svein W. Farsund sine biler

Ford Mustang 1966 HT

Svein W. Farsund sin nyervervelse. Bilen var restaurert for ca. 3 år siden av den kjente Mustang entusiasten Erik Joys. 289 cid V8 som er "preppet" litt så den yter ca. 300HK!

Nash Big Six type 1220, 1934

Svein W. Farsund, Bjørndalsstølen 47, 5171 Loddefjord.

Dette er en "norsk" bil med forhistorie som drosje i Gjøvik-distriktet. Bilen ble satt på låve i 50-årene og glemt i nesten 30 år. Eier nr.2 startet restaurering av bilen, men solgte den videre til Hardanger hvor restaureringen ble avsluttet og bilen ble registert pånytt i -85. Bilen har siden den gang kjørt ca. 8000 km.

Motor: 3,8l. toppventilert rekkemotor 6 syl. twin ignition, 88 Hk.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x