GALLERIET - presentasjon av medlemmenes kjøretøyer, turer og aktiviteter m.m.

Her finner du billedserier om medlemmene sine kjøretøyer, våre turer i inn- og utland samt andre treff og aktiviteter som vi har foreviget.

For medlemmer som ønsker å legge inn informasjon om sine biler: Send enten en e-mail til web ansvarlig Lars Olav Lofthus med tekst og digitale bilder, eller send tekst og CD-rom eller diskett pr. post. Adressen og e-mail står under "Kontakt oss". Du kan også sende vanlige foto pr. post som vi da vil skanne inn. Hvis bildene er bra i utgangspunktet så vil resultatet bli ganske OK. Send også gjerne bilder fra restaurerings prosesser, artige saker osv. Ser gjerne også at dere skriver noen ord om bilen, objektet eller hva det nå er. Da det er få som for tiden sender inn bilder, så lager vi nå en praksis at de som har bilder her og sender inn f.eks. ett nytt, vil rykke øverst i listen her!

På de sidene som har en såkalt flash presentasjon med bla funksjon, kan du også klikke på det første bildet og så få opp en fullformat presentasjon som går automatisk. Den kan også kjøres manuelt med funksjonsknapper.
OBS! Fullformat presentasjonen virker ikke på Internet Explorer versjon 6 og eldre.

BVK sin Humber Pullman Imperial 1951: R-1

BVK sin Humber Pullman Imperial 1951: R-1

BVK har fra Inger Jansen, enken etter BVK medlem Edward Jansen, overtatt den bilen som var kongebil i Bergen før O-1, en Humber Pullman Imperial 1951. Den skal etter planen plasseres på BVK sin stand på Bergen Tekniske Museum. Bilen er til daglig registrert på JU 40100, men skal enten tilbake til R-1 eller noe lignende.

På det siste bildet i serien ser vi tidligere eier, Edward Jansen ved siden av den.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x