GALLERIET - presentasjon av medlemmenes kjøretøyer, turer og aktiviteter m.m.

Her finner du billedserier om medlemmene sine kjøretøyer, våre turer i inn- og utland samt andre treff og aktiviteter som vi har foreviget.

For medlemmer som ønsker å legge inn informasjon om sine biler: Send enten en e-mail til web ansvarlig Lars Olav Lofthus med tekst og digitale bilder, eller send tekst og CD-rom eller diskett pr. post. Adressen og e-mail står under "Kontakt oss". Du kan også sende vanlige foto pr. post som vi da vil skanne inn. Hvis bildene er bra i utgangspunktet så vil resultatet bli ganske OK. Send også gjerne bilder fra restaurerings prosesser, artige saker osv. Ser gjerne også at dere skriver noen ord om bilen, objektet eller hva det nå er. Da det er få som for tiden sender inn bilder, så lager vi nå en praksis at de som har bilder her og sender inn f.eks. ett nytt, vil rykke øverst i listen her!

På de sidene som har en såkalt flash presentasjon med bla funksjon, kan du også klikke på det første bildet og så få opp en fullformat presentasjon som går automatisk. Den kan også kjøres manuelt med funksjonsknapper.
OBS! Fullformat presentasjonen virker ikke på Internet Explorer versjon 6 og eldre.

Tore Larsen sin MB SL 1963

Tore Larsen sin MB SL 1963

Tore Larsen sin Mercedes-Benz 230 SL 1963 (Pagode)

Pagoden ble kjøpt i Paris mens jeg bodde der.

Motoren og karosseriet var da overhalt, samt at nytt interiør var installert.

Siden den gang har det vært diverse vedlikeholdsarbeider som overhaling av den automatiske girkassen, installasjon av ny softtop, skifte av vinduspusser motor etc.

Bilen har vært på flere langturer til Tyskland og Sveits. Pagoden står nå på Daimlers hovedkontor i Stuttgart til service og vinteropplag.

Skal hente den når jeg drar til Essen Classic i april 2015. Det er i alle fall planen.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x