GALLERIET - presentasjon av medlemmenes kjøretøyer, turer og aktiviteter m.m.

Her finner du billedserier om medlemmene sine kjøretøyer, våre turer i inn- og utland samt andre treff og aktiviteter som vi har foreviget.

For medlemmer som ønsker å legge inn informasjon om sine biler: Send enten en e-mail til web ansvarlig Lars Olav Lofthus med tekst og digitale bilder, eller send tekst og CD-rom eller diskett pr. post. Adressen og e-mail står under "Kontakt oss". Du kan også sende vanlige foto pr. post som vi da vil skanne inn. Hvis bildene er bra i utgangspunktet så vil resultatet bli ganske OK. Send også gjerne bilder fra restaurerings prosesser, artige saker osv. Ser gjerne også at dere skriver noen ord om bilen, objektet eller hva det nå er. Da det er få som for tiden sender inn bilder, så lager vi nå en praksis at de som har bilder her og sender inn f.eks. ett nytt, vil rykke øverst i listen her!

På de sidene som har en såkalt flash presentasjon med bla funksjon, kan du også klikke på det første bildet og så få opp en fullformat presentasjon som går automatisk. Den kan også kjøres manuelt med funksjonsknapper.
OBS! Fullformat presentasjonen virker ikke på Internet Explorer versjon 6 og eldre.

Gunnar Haukeland sin Chevrolet Bel Air convertible 1953

Gunnar Haukeland sin Chevrolet Bel Air convertible 1953

Bilen ble importert fra USA høsten 2011. Etter et besøk på Hershey markedet hvor bilen stod utstilt, var det her "Kjærlighet ved første blikk" og bilen skiftet omgående eier, for så å bli transportert direkte til Bergen.

Den har 6 sylinder motor (Blue Flame) 235 c.i. med en kraft på 115 hk, og har manuell girkasse.
Til tross for at det ble produsert hele 24047 eksemplar av denne modellen i 1953, er dette en sjelden utgave i Norge. De fleste åpne Chevrolet 50 - tallere i Norge er 1955-57 modeller. Bilen er restaurert i USA.

Klikk på bildene for å se de i større format.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x