Aktiviteter / Nyheter

Oversikt over aktiviteter

Her finner du en oversikt over Bergen Veteranvogn Klubb og våre samarbeidsklubber eller andre sine aktiviteter med linker til å lese mer om hver enkelt aktivitet.

Kjøretur Kr. Himmelfartsdag 13. mai

Kjøretur Kr. Himmelfartsdag torsdag 13. mai.

Siden det ikke er noen Vårmønstring i år heller, så har vi tenkt å ta en tur til Ketil Lea på Osterøy. Ketil har vært en av de fremtredende personene i Bergen Amcar Club i årevis og på Osterøy har han et verksted og bopel der han har plass til å ta imot et stort antall kjøretøyer. Der tenker vi å gjennomføre nok en picnic da det er en type arrangementer vi har lov til å ha.

Vi møter på en av våre vanlige møtesteder; Esso stasjonen i Skjoldskiftet, og tar sikte på å kjøre mot Osterøy ca kl. 12:00.

Kjøreruten kommer vi med mer info om når det nærmer seg men vi regner med å kjøre Heldal, Grimesvingene, Espeland og så ta til høyre inn på gamleveien forbi Arna Bruk. Vi fortsette videre rundt Garnes før vi tar innpå hovedveien (E16) rett etter utløpet av den lille tunnelen rett etter Arnanipatunnelen.

Løypen videre på Osterøy kommer vi tilbake med info om.

Målet for dagen er Raknesvegen 854.

Ketil vil fyre opp en grill, så det er muligheter for litt begrenset grilling. Hvis alle tar med store koteletter kan det gjerne bli et logistikkproblem, så ta også med noe å spise som ikke må på grill.

Da gjenstår det bare å ønske velkommen til nok en hyggelig kjøretur med gode BVK venner.

Som alltid: Hvis det bøtter ned så vil det bli sendt SMS om avlysning.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Kategorier