Aktiviteter / Nyheter

Oversikt over aktiviteter

Her finner du en oversikt over Bergen Veteranvogn Klubb og våre samarbeidsklubber eller andre sine aktiviteter med linker til å lese mer om hver enkelt aktivitet.

Bergen Veteranvogn Klubb fylte 40 år 23. april.

Bergen Veteranvogn Klubb fylte 40 år 23. april.

23. april 1980 ble Bergen Veteranvogn Klubb startet av et knippe entusiaster, hvorav vi har tre av de fortsatt med i medlemsmassen; Carl August Harbitz-Rasmussen, Sigve Carlsen og Mads Erbe Thomassen. Medvirkende var også Richard A. Riim som også forsatt er med og pr. dato er nestformann i klubben!

23. april 2020 skulle vi ha samlet oss på "arnestedet", Steinerskolen, men som vi alle vet, så kom det en ubuden gjest, Corona med Covid-19 sykdommen. Derfor måtte vi alle bare holde oss hjemme og Facebooksiden vår viste at folk heiste flagg og spiste kaker, og én kjøpte til og med en ny veteranbil i anledningen!!

Hold ut, så kommer vi tilbake, og vi skal forsøke å gjennomføre denne samlingen, enten til høsten, eller om det så må bli ett år for sent.

Hilsen styret i Bergen Veteranvogn Klubb

Formann Rune Prestegard og nestformann Richard A. Riim tok turen til Mads Thomassen sin garasje med blomster til Mads, Calle og Sigve. Hvem som bestilte kaken vites ikke, men ut ifra designet så antar vi at det er Calle som har ordnet det.

Fra venstre: Mads Erbe Thomassen, Rune Prestegard (formann), Sigve Carlsen, Carl August Harbitz-Rasmussen og Richard A. Riim (nestformann).

 

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Kategorier