GALLERIET - presentasjon av medlemmenes kjøretøyer, turer og aktiviteter m.m.

Her finner du billedserier om medlemmene sine kjøretøyer, våre turer i inn- og utland samt andre treff og aktiviteter som vi har foreviget.

For medlemmer som ønsker å legge inn informasjon om sine biler: Send enten en e-mail til web ansvarlig Lars Olav Lofthus med tekst og digitale bilder, eller send tekst og CD-rom eller diskett pr. post. Adressen og e-mail står under "Kontakt oss". Du kan også sende vanlige foto pr. post som vi da vil skanne inn. Hvis bildene er bra i utgangspunktet så vil resultatet bli ganske OK. Send også gjerne bilder fra restaurerings prosesser, artige saker osv. Ser gjerne også at dere skriver noen ord om bilen, objektet eller hva det nå er. Da det er få som for tiden sender inn bilder, så lager vi nå en praksis at de som har bilder her og sender inn f.eks. ett nytt, vil rykke øverst i listen her!

På de sidene som har en såkalt flash presentasjon med bla funksjon, kan du også klikke på det første bildet og så få opp en fullformat presentasjon som går automatisk. Den kan også kjøres manuelt med funksjonsknapper.
OBS! Fullformat presentasjonen virker ikke på Internet Explorer versjon 6 og eldre.

Geir Mehl sine veteranbiler

Geir Mehl sine veteranbiler

Ford A 1928 Tudor,med norsk historie. Første eier i Alvdal, så noen år på Voss før den havnet i Bergensområdet. Jeg kjøpte den på Osterøy i dårlig forfatning. Bilen ble sandblåst og restaurert til den stand den er i dag med ny lakk, ny krom, nytt interiør( Le Baron Bonney) og nyoverhalt motor.

Har brukt den på flere treff på Vestlandet.

Chevrolet Master 1934. Ble bruktimportert fra Canada i 1937. Flere eiere i Telemark der den ble restaurert . Havnet så i Stavanger hvor jeg kjøpte den i 2006.

Bilen blir mye brukt til bryllupskjøring. Er i god stand.

Ford A Phaeton 1928. Denne har og norsk historie. I følge forrige eier, nå avdøde  Leif Strømblad, skal den være brukt i Bergen som ny. Den ble restaurert i Oslo på slutten av 70 tallet og havnet så i Stavanger, hvor den ble kjøpt av Strømblad i 94.

Har stått i  garasje de siste 9 år før den ble kjøpt av meg i 2008. Bilen er i meget god stand og ble brukt i Norgesløpet 2009 til Ålesund, Geiranger og hjem.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x