Aktiviteter / Nyheter

Oversikt over aktiviteter

Her finner du en oversikt over Bergen Veteranvogn Klubb og våre samarbeidsklubber eller andre sine aktiviteter med linker til å lese mer om hver enkelt aktivitet.

Julebord 2020?

Julebord 2020?

Styret har vurdert og veid argumenter for og imot og har kommet til at i dette hersens uåret 2020 så ønsker vi ikke å arrangere julebord.

Det begrunnes med at vi vurderer for at meteren og altså nødvendige smittevernregler ikke kan overholdes på et slikt arrangement uten at man setter så mye regler at hygge og kos helt forsvinner. Fra før av har vi innsett at vi ikke kunne ha dansemusikk under arrangementet, men vi har sett i høst at det er ved fester og inntak av alkohol det lettest smitter. Det trengs kun én smittet så kunne hele julebordet vært satt ut og helsen og livet til flere stå i fare (ref. "Pensjonistbussen"). Dette ønsker vi ikke å utsette våre medlemmer for og heller ikke sitte igjen og vite at vi tok en avgjørelse som bidro til dette.

Nå håper vi at ting blir litt mer normalisert til vinteren 2021 slik at vi igjen kan ta opp denne hyggelige tradisjonen.

Styret BVK.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Kategorier