Aktiviteter / Nyheter

Oversikt over aktiviteter

Her finner du en oversikt over Bergen Veteranvogn Klubb og våre samarbeidsklubber eller andre sine aktiviteter med linker til å lese mer om hver enkelt aktivitet.

Vestlandstreffet 2019 - Haugesund - 15. juni - oppdatert info. Påmelding innen 10. mai

Vestlandstreffet 2019 - Haugesund - 15. juni - oppdatert info. Påmelding innen 10. mai

Velkommen til årets Vestlandstreff i Haugesund, 14 og 15 Juni!
Vestlandstreffet er for alle kjøretøy interesserte!

På Fredag 14 Juni blir det kjøretur med veteranbuss fra Park Inn By Radisson Airport hotell til Haugaland Zoo. Her blir det grilling og kos på kvelden. Bussen kjører kl 18.00. Buss og grillmat er gratis. Inngang til Haugaland Zoo koster 250,- Vi trenger minst 15 påmeldte for at vi skal gjennomføre dette.

I år starter Vestlandstreffet på Rådhusplassen i Haugesund Lørdag 15 Juni kl 10.00. Innkjøring fra kl 08.00 til 09.00 på rådhusplassen. Her blir det bilutstilling. Kl 11 så går turen videre inn i Sveio hvor vi kjører samlet. Dette blir en fin kjøretur på fine veteranbil / motorsykkelveier. Det blir ingen oppgaver på selve kjøreturen, vi koser oss bare med en flott kjøretur.
Deretter kjører vi til Gokart banen på Årabrot. Hvor det vil bli mulighet for de som ønsker det å få kjøre på bane. Man kjører da en runde på banen med sin bil/mc. Tar tiden på runden, så skal det kjøres en ny runde, hvor man skal prøve å matche tiden på første runde. Dette er selvsagt frivillig, og med i prisen. Det vil også bli lunsj på Årabrot. Og det vil også være diverse stander.
På kvelden blir det festaften på hotellet.

Påmelding skal sendes inn senest 10.mai 2019.
Priser:
Inngang Haugaland Zoo: 250,-
Startkontigent for kjøretøy og inkludert lunsj for to personer: 450,-
Lunsj for flere i bilen: 85,-
Festmiddag Lørdags kveld: 350 ,-

Haugaland Veteranvogn Klubb har også reservert en del rom på Park Inn by Radisson Haugesund Airport Hotell for deltagere som ønsker det. Her må hver enkelt bestille selv. Husk å oppgi vestlandstreffet som referanse.
Pris for dobbeltrom er 600,- pr døgn.


Påmelding til : post.hvk@hotmail.com
Skriv navn, telefon nr, adresse, e-post, kjøretøy og kjennemerke på epost.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Kategorier